Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Söderögårdens Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1938

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
Östhammar distrikt
Östhammar
med ca 500 invånare.

Adress

Långalma 515
74291 Östhammar

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Maj-Britt Ejdersund
Söderögårdens Bygdegårdsförening
Långalma 504
74291 Östhammar

Tel. 1: 0173-32046
Tel. 2: 0173-32159
Tel. 3: 070-6932046

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Höstmarknad

Kultur

Teater, sång och musik, nationaldagsfirande, berättarafton.

Samlingslokaler

Uthyrning till olika fester möten mm.

Studiecirklar

studiecirklar hålls i bygdegården men ej i egen regi

Trivsel/Fester

Julbordsdans, strömmingsfester

Ungdomsverksamhet

Juldans, har försökt med pyssel samt filmkväll

Äldreomsorg

Seniorträffar 6 st. per år med mat samt musikunderhållning mm.

Uppdatera förening

Anmäl förening