Åloppe Ekonomiska Förening

Uppsala län
Enköping kommun
Enköping distrikt
Örsundsbro

Adress

Nysätra, Åloppe
74963 Örsundsbro

Kontaktperson

Solveig Pettersson
Åloppe Ekonomiska Förening
Nysätra Åloppe
74963 Örsundsbro

Tel. 1: 0171-419170

Egen affärsverksamhet

Åloppe Ekonomiska förening är en sammanslutning av konsumenter och ekologiska producenter.Vi har byggt ett gemensamt förädlingshus där vi producerar livsmedel från våra egna gårdar. Vi levererar direkt till konsument, grossist och restaurang. Vi bedriver även catering och tar emot gäster för studiebesök.

Tagit emot studiebesök

Tar emot studiebesök.

Annan verksamhet

Åloppe Ekonomiska förening är en sammanslutning av konsumenter och ekologiska producenter i byn Åloppe som ligger mellan Uppsala och Enköping.Vi har byggt ett gemensamt förädlingshus där vi producerar livsmedel från våra egna gårdar. Vi levererar direkt till konsument, grossist och restaurang. Vi bedriver även catering och tar emot gäster för studiebesök.Våra visioner är att kunna leva kvar på landsbygden och hålla markerna öppna för efterkommande generationer.