Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Danmarks Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Danmark distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Carl von Linnés väg 3
75756 Uppsala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ingar Bruce
Danmarks Hembygdsförening
Såningsv 1
749 44 Enköping

Tel. 1: 0736517626

Verksamheten

Turism

Linnés Sävja har under 2013 öppet mellan den 18 maj till den 1 september, lördagar och söndagar klockan 12.00-17.00. Från 18 maj till 1 september 2013 kommer Gårdsoasen på Linnés Sävja hålla öppet på lördagar och söndagar. Guidade visningar Visningar av hus och omgivningar klockan 14.00 på lördagar från den 18 maj till den 1 september. Avgift: 40 kronor/person. Guidning på engelska/tyska enligt överenskommelse. Visning andra tider kan bokas genom husfru Birgitta Holmgren, mobil: 0706-374236.

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening