Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vittinge Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Vittinge distrikt
Vittinge
med invånare.

Adress

c/o Barbro Westin, Skattmansö 404
74495 Vittinge

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Barbro Westin
Vittinge Byalag
Skattmansö 404
74495 Vittinge

Tel. 1: 073-1816129

Verksamheten

Kultur

Ja.

Trivsel/Fester

Ja.

Annan verksamhet

Vittinge Byalag äger och utvecklar Vittingeparken.Vi driver och sköter Tenabadet.Vi ordnar Julgransplundring och Påskfirande.Vi firar Valborg med brasa och fyrverkeri.Vi är medarrangörer till konserter och Teater.Vi är med och ordnar hantverksmarknader.Vi firar Sveriges nationaldag och mycket mer.Vi arbetar oförtröttligt för vår bygd!

Uppdatera förening

Anmäl förening