Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Morgongåva Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Vittinge distrikt
Morgongåva
med invånare.

Adress

c/o Lars Björn, Aspvägen 1
74450 Morgongåva

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Björn
Morgongåva Byalag
x
74450 Morgongåva

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Morgongåva byalag ordnar regelbunde loppisar

Kommunikationer

Morgngåva Byalag arbetar aktivt med att påverka politiker och tjänstemän om att tågtrafiken måste förbättraas och byggas ut lika upptåget.Den långa restiden med UL bussar är oacceptabel.

Annan verksamhet

Syftet med Morgongåva ByalagAtt vara den naturliga remissinstansen för Heby kommun och organisationer i frågor som berör Morgongåva samhälle med omgivning. Att vara den opolitiska part som framför Morgongåvabornas synpunkter och idéer till Heby kommun och organisationerAtt stödja trivselaktiviteter, utveckling och kulturarbete för Morgongåva samhälle med mål att stärka innevånarnas hembygdskänsla.

Uppdatera förening

Anmäl förening