Morgongåva Byalag

Uppsala län
Heby kommun
Vittinge distrikt
Morgongåva

Adress

c/o Lars Björn, Aspvägen 1
74450 Morgongåva

Kontaktperson

Roland Back
Morgongåva Byalag
Ringvägen 14
74450 Morgongåva

Tel. 1: 0224-60255
Tel. 2: 070-6064520

Arrangemang lokala marknader

Morgongåva byalag ordnar regelbunde loppisar

Kommunikationer

Morgngåva Byalag arbetar aktivt med att påverka politiker och tjänstemän om att tågtrafiken måste förbättraas och byggas ut lika upptåget.Den långa restiden med UL bussar är oacceptabel.

Annan verksamhet

Syftet med Morgongåva ByalagAtt vara den naturliga remissinstansen för Heby kommun och organisationer i frågor som berör Morgongåva samhälle med omgivning. Att vara den opolitiska part som framför Morgongåvabornas synpunkter och idéer till Heby kommun och organisationerAtt stödja trivselaktiviteter, utveckling och kulturarbete för Morgongåva samhälle med mål att stärka innevånarnas hembygdskänsla.