Gårdskär Nu

Om föreningen

Bildades 2003

Uppsala län
Älvkarleby kommun
Älvkarleby distrikt

med 400 invånare.

Kontaktperson

Hans "Surte" Norin
Gårdskär Nu
Skarpvretsvägen 10
81493 Skutskär

Tel. 1: 026-74211
Tel. 2: 076-5254338

Bad/Idrottsplats

Medverka vid rustninga av badplats och ga sjöbod som kommun annars ansvarar för

IT

egen hemsida

Kultur

Konserter,teater, film, utsällningar, arbete kring byns historia

Miljö & Natur

medverkat i anordning av naturstig 3 sommrar i rad

Nyhetsbrev

Ja

Samlingslokaler

har under de senaste åren renoverat en samlingslokal

Trivsel/Fester

café verksamhet och gökotta

Ungdomsverksamhet

pyssel för yngre under loven. Vi har även iordninställt en lokal till ungdomarna i byn

Vandrings- & Ridleder

I samarbete med den lokala idrottsföreningen så har vi gjort vandringsleder

Annan verksamhet

Ändamålen med föreningen är dels att skapa intresse för vad som varit förr och vad som är och sker nu, dels att skapa fler möjligheter för en meningsfull och utvecklande tillvaro i Gårdskär.