Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mälarlandet

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Enköping distrikt
Enköping
med invånare.

Adress

c/o Nibble gård, Kungs-Husby Nibble
74599 Enköping

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ann-Kristin Eriksson
Mälarlandet
Kungshusby-Nibble 1
74599 Enköping

Tel. 1: 0171-87058
Tel. 2: 070-3147880

Verksamheten

Bostäder

Ja, rum och frukost.

Butik

Ja, flera olika.

Egen affärsverksamhet

Ja, flera olika.

Kultur

Ja.

Miljö & Natur

Ja.

Trivsel/Fester

Ja.

Turism

Ja, den huvudsakliga inriktningen är landsbygdsturism (rum och frukost, café, tunnbrödsbakning, blommor, lammskinn, ägg, marmelad, örtkryddor, grönsaker och honung).

Annan verksamhet

Medlemmar: Se mälarlandet.se/alla-medlemmar/

Uppdatera förening

Anmäl förening