Upplands Ekeby Bygdegårdsförening

Uppsala län
Östhammar kommun
Ekeby, Uppland distrikt
Alunda

Adress

Ekeby bygdegård
74792 Alunda

Kontaktperson

Katarina Ståhlbrand
Upplands Ekeby Bygdegårdsförening
Åstorp 43
74792 Alunda

Tel. 1: 0174-31047

Samlingslokaler

Bygdegården är handikappanpassad, i två plan med plats för 200 matgäster.Vi kan erbjuda följande: Stor samlingssal m. scen Modernt kök m. porslin Konferansrum m. utrustning Omklädningsrum m. dusch och bastu Motionsspår, 2 km el-ljus Solarium

Annan verksamhet

Bygdegården är handikappanpassad, i två plan med plats för 200 matgäster.På bekvämt avstånd i ett naturskönt område.Lokalerna för både den lilla och stora festen.För alla tillfällen såsom: motion - bröllop - födelsedagar - företagsfester - föreningsmöten, konferanser och träningsläger.Vi kan erbjuda följande: Stor samlingssal m. scen Modernt kök m. porslin Konferansrum m. utrustning Omklädningsrum m. dusch och bastu Motionsspår, 2 km el-ljus Solarium