Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Länna Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Faringe distrikt
Länna
med invånare.

Adress

c/o Malin Elinder, Lännalöt 42
74011 Länna

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Malin Elinder
Länna Byalag
Lännalöt 42
74011 Länna

Tel. 1: 073-7025090

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad.

IT

Projektet Fiber i Länna.

Kommunikationer

Väg 282, del E4-Almunge Samrådshandling.

Skola

Länna skola.

Trivsel/Fester

Dansbana i Kopphagen under tak.

Annan verksamhet

Projekt inom olika områden i Länna.

Uppdatera förening

Anmäl förening