Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Övergrans Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Håbo kommun
Övergran distrikt
Bålsta
med invånare.

Adress

Övergransgården, Övergrans Bygdegård
74693 Bålsta

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Sara Alström
Övergrans Bygdegårdsförening
Åbyvägen 21
74693 Bålsta

Tel. 1: 0171-52229
Tel. 2: 0171-52343

Verksamheten

Kultur

Intill bygdegården ligger Fridegårds och statarmuseet.

Samlingslokaler

Övergransgården är beläget på Övergrans Bygdegård i Bålsta. Övergrans bygdegård är den gamla sockenskolan i Övergran (Jan Fridegård Jan gick sina sex skolår där).

Trivsel/Fester

Ja.

Annan verksamhet

Bygdegårdsverksamhet och konferens.

Uppdatera förening

Anmäl förening