Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Harbo sockenråd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Heby kommun
Harbo distrikt
Harbo
med invånare.

Adress

c/o Mathias Arvidsson, Gröndalsvägen 13
74047 Harbo

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Mathias Arvidsson
Harbo sockenråd
Gröndalsvägen 13
74047 Harbo

Tel. 1: 0292-31215

Verksamheten

Skola

Harbo skola.

Vägar/Mackar

Harbomacken.

Annan verksamhet

Harbo sockenråd är en förening som med ledorden SAMARBETE, UTVECKLING, GEMENSKAP försöker lyfta upp och utveckla saker som Harboborna tycker är viktiga och som behövs i Harbo.

Uppdatera förening

Anmäl förening