Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Trögdsgården

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1928

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Veckholm distrikt
Enköping
med invånare.

Adress

Veckholm
74599 Enköping

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Mia Lund Arnell
Trögdsgården
Veckholm Sundby 12
74599 Enköping

Tel. 1: 0171 822 50
Tel. 2: 070 890 99 96

Verksamheten

Samlingslokaler

Lokalerna är lämpliga för både små som stora sällskap, för privat- och konferensgäster och arrangemang som bröllop och fester. Bra läge och kombinerar lantlig idyll med närheten till både Enköping, Uppsala, Västerås och Stockholm. Samtliga lokaler är rökfria. Det finns god tillgång till både toaletter och kök. På gårdsplanen finns bra parkeringsmöjligheter och möjlighet till uteaktiviteter. Bygdegårdens stora festsal renoverades 2008.

Annan verksamhet

Bygdegård. Föreningen är religiöst och politiskt obunden. Uppgiften är att driva bygdegården och arbeta för bygdens kulturella utveckling.

Uppdatera förening

Anmäl förening