Fagervikens Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1946

Uppsala län
Tierp kommun
Hållnä distrikt
Hållnäs
med 200 invånare.

Adress

Edsätravägen 121
81963 Hållnäs

Kontaktperson

Per Andersson
Fagervikens Bygdegårdsförening
Fagerviken Edsätravägen 6
81963 Hållnäs

Tel. 1: 0294-23350

Arrangemang lokala marknader

Vårmarknad med lokala knallar, vinter- och sommarloppis

Bad/Idrottsplats

Drift av naturbad och mindre fotbolls- och lekplan åt Tierps kommun, boulebana

Kultur

teater, konstutställning

Miljö & Natur

Yttre miljö åtgärdad´med plantering av blommor, Gärdesgård uppförd

Samlingslokaler

sammanträdesrum för lokala föreningar, stor sal för fester och eget kök

Studiecirklar

data utbildning

Stimulera inflyttning

välkommnar sommarboende få dem att bli åretruntboende

Trivsel/Fester

medlemsfest (jubileum, midsommar, sista april, sotarfest, julfest)

Turism

Hyr ut en lotsstuga vid källarberget

Ungdomsverksamhet

Haft aktiviteter vid badet på sommrarna med bl.a segling, kajak, vindsurf, brandförsvar

Vandrings- & Ridleder

motionsspår 2,5 km och 5 km