Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

IOGT-NTO 1969 Söderborg

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1894

Finns i

Uppsala län
Tierp kommun
Tierp distrikt
Månkarbo
med 1000 invånare.

Adress

Månkarbovägen 48
81569 Månkarbo

Kontaktperson

Jan Erik Jansson
IOGT-NTO 1969 Söderborg Månkarbo
Fridhemsvägen 2A
81569 Månkarbo

Tel. 1: 0293-51260
Tel. 2: 0293-51334
Tel. 3: 070-3963123

Verksamheten

Kultur

barnfilm

Samlingslokaler

Har egen lokal, även för uthyrning

Studiecirklar

tillsammans med PRO

Ungdomsverksamhet

Hyr ut till ungdomsgård en gång i veckan

Annan verksamhet

IOGT-NTO

Uppdatera förening

Anmäl förening