Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Norrboda Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1950

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
Öregrund distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Anette Westerlund
Norrboda Bygdegårdsförening
Björkskär 20
74297 Gräsö

Tel. 1: 070-5897100

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

julmarknad

Bad/Idrottsplats

Boule

Kultur

Musik i Uppland "konsertkarusellen"

Samlingslokaler

Ja

Trivsel/Fester

medlemspubar, midsommarfirande, Luciafirande

Turism

konstutställningar

Ungdomsverksamhet

Disco

Utbildning/Kompetensutveckling

konferens

Annan verksamhet

Gökottaauktionbibliotek

Uppdatera förening

Anmäl förening