Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Alnaryds Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1960

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
distrikt

med 75 invånare.

Adress


Kontaktperson

Arne Sörlöv
Alnaryds Samhällsförening
Alnaryd 216
370 33 Tving

Tel. 1: 0455-703 04
Tel. 2: 070-293 49 65

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknader och uthyrning av skolan för olika evenemang. Planerar också att starta upp en egen hemsida

IT

Planerar också att starta upp en egen hemsida

Samlingslokaler

Förvaltning och uthyrning av Alnaryds gamla skola.

Uppdatera förening

Anmäl förening