Ekriket

Om föreningen

Bildades 1996

Blekinge län
Karlskrona kommun
distrikt

med 2500 invånare.

Kontaktperson

Jan Jeppson
Ekriket
Holmamåla
370 34 Holmsjö

Tel. 1: 0455-92002

Kultur

Projekt som Ekriket drivit eller medverkat i:BeBo LandsbygdNatur- och kulturupplevelser på Karlskronas landsbygdStorytelling på Karlskronas landsbygdPågående projekt:Berättelser under Eken till hemsidan

Samlingslokaler

ja

Turism

Projekt som Ekriket drivit eller medverkat i:BeBo LandsbygdNatur- och kulturupplevelser på Karlskronas landsbygdStorytelling på Karlskronas landsbygdPågående projekt:Berättelser under Eken till hemsidan

Varit på studiebesök

Ja