Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Flymens Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Rödeby distrikt
Rödeby
med 0 invånare.

Adress

Krogsmåla Pl 559
373 45 Rödeby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Svensson

Porsgöl 107
371 93 Karlskrona

Tel. 1: 0455-363039
Tel. 2: 073-853 59 71

Verksamheten

Kultur

Ger ut böcker och skrifter om bygden och dess omgivning.

Samlingslokaler

Att förvalta renovera och hyra ut sin hembygdsgård och övriga gamla spännande byggnader som används för fest och samlingslokaler. Ger ut böcker och skrifter om bygden och dess omgivning.

Trivsel/Fester

Att förvalta renovera och hyra ut sin hembygdsgård och övriga gamla spännande byggnader som används för fest och samlingslokaler. Ger ut böcker och skrifter om bygden och dess omgivning.

Annan verksamhet

Anordnar Valborgs, midsommar-, luciafirande, julgransplundring logdanser, spelmansstämmor, gökottor och, reser samt täcker och tänder en kolmila.

Uppdatera förening

Anmäl förening