Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fågelmara Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Kristianopel distrikt

med 500 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lisbeth Aronsson
Fågelmara Samhällsförening
Mossvägen 6
370 45 Fågelmara

Tel. 1: 0455 - 364140

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Har haft marknader till och från vår och höst men inget iår

Kommunikationer

angående E22:an, bensinstationen och bussen

Trivsel/Fester

sång och musik

Annan verksamhet

att nå ut till bygden med olika saker som rör samhället. Bevaka samhällets intresse. visa gamla foton på bygden, sång och musikAllehanda frågor som berör boende i byn. t.ex stödja vår Konsumbutik, kämpa för vår distriktsköterska m.m

Uppdatera förening

Anmäl förening