Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hammarslaget

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Örebro län
Askersund kommun
Hammar distrikt

med 550 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kent Kaufeldt
Länsbygderådet Örebro
Sännavägen 40
696 94 Hammar

Tel. 1: 0583-77 08 76
Tel. 2: 070-57 90 700

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Se hemsida www.hammarslaget.se

Lokal utvecklingsplan

Har tagits fram.

Nyhetsbrev

Ja, delas ut två gånger om året.

Samlingslokaler

Ja.

Skapa jobb/Företagande

Står i våra stadgar att vi ska stimulera verksamheter.

Skola

Stödjer studieresor.

Stimulera inflyttning

Ja.

Trivsel/Fester

Arrangerar julgransplundring, valborgsfirande, höstmarknad, modevisningar, barnverksamhet.

Ungdomsverksamhet

Ja.

Uppdatera förening

Anmäl förening