Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gärdslösa Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1956

Finns i

Kalmar län
Borgholm kommun
Gärdslösa distrikt
Borgholm
med 0 invånare.

Adress

c/o Bo Eriksson, Ol-Pettersgata 4
38794 Borgholm

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Bo Eriksson

Ol-Pettersgata 4
38794 Borgholm

Tel. 1: 0485-564189
Tel. 2: 070-6664189

Verksamheten

Kultur

Ortbevarande aktiviteter plus 11 kvarnar som ska skötas omRepslagning

Trivsel/Fester

Midsommardans, kroppkakekokning

Annan verksamhet

Föreningen Gärdslösa Hembygdsförening på Jämjö Bygata i Borgholm.En som särskilt bemödade sig om det öländska jordbruket sades vara Israel Ahlqvist, som under sin tid som komminister i Gärdslösa gav ut skriften ”Om förbättringar. Varmt välkommen att kontakta oss på Gärdslösa Hembygdsförening!

Uppdatera förening

Anmäl förening