Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bäl Sockenutvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Bäl distrikt

med 136 invånare.

Adress


Kontaktperson

Christina Gjertz
Bäl Sockenutvecklingsgrupp
Bäl Gute
624 34 Slite

Tel. 1: 0498 33053

Verksamheten

Kultur

Evenemang i änget sommartid

Stimulera inflyttning

Broschyrmaterial till turister som besöker socknen.

Tagit emot studiebesök

Besöker andra socknar.

Trivsel/Fester

Dansar ut julen. Barkbåtstävlan. Spökafton.

Turism

Broschyr över socknen

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Utbytesbesök med andra socknar.

Uppdatera förening

Anmäl förening