Algutstorp Sockens Byalag

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Vårgårda kommun
Algutstorp distrikt
Vårgårda
med Ca 1000 invånare.

Adress

co Egon Stenseke, Stenatorp 1
447 94 Vårgårda

Kontaktperson

Egon Stenseke
Algutstorps byalag
Stenatorp 1
447 94 Vårgårda

Tel. 1: 0322-664146
Tel. 3: 0705-332035

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad i Algutstorpsgården årligen

IT

Egen hemsida: www.algutstorp.se

Kommunikationer

Planerar byggnation av cykelväg

Kultur

Bygdebok, Gårdar och torp i Algutstorp socken, utgiven år 2000.Torp och kulturminnesvårdUnderhåller Algutstorpsgården, bygdens gamla skola. -Samlingslokal för byalagets verksamhet samt uthyrning till medlemmars och andras tillställningar.

Samlingslokaler

Algutstorpsgården, även för uthyrning.

Trivsel/Fester

Tipspromenader i juni och septemberLuciafirandeGrötfestVårfirande

Annan verksamhet

Servering i Hägrungabacken i samband med cykelfesten i Vårgårda (World Cup)