Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kättilsmåla Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Rödeby distrikt
Karlskrona
med 0 invånare.

Adress

Kättilsmålavägen 29
371 93 Karlskrona

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Pia Johansson
Kättilsmåla Intresseförening
Kättilsmålavägen 29
371 93 Karlskrona

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Bya LoppisKättilsmåladagen

Bad/Idrottsplats

St Havsjön

Barnomsorg

Villa Villerkulla

Bostäder

Villa område

Butik

Nej

Egen affärsverksamhet

Nej

Samlingslokaler

Kättilsmåla Hembygsgård

Skola

Kättilsmåla skolan

Trivsel/Fester

Innebandy, logdans, pubkvällar, guida i området och berätta om förr, godisförsäljning

Ungdomsverksamhet

Fritidsgård

Vandrings- & Ridleder

Blekingeleden

Annan verksamhet

Innebandy, logdans, pubkvällar, guida i området och berätta om förr, godisförsäljning, jul almanackor.

Uppdatera förening

Anmäl förening