Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lösens Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Lösen distrikt

med 3000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anna-Lena Andersson
Lösens Hembygdsförening
Fäjövägen 62
371 94 Lyckeby

Tel. 1: 0455-81980,

Verksamheten

Kultur

Vi anordnar Valborgsfiande och adventsfika samt en grillfest varje år. Valborgsfirende på valborg, adventsfika 1:a advent. Grillfestens datum är inte spikad ännu.

Trivsel/Fester

Vi anordnar Valborgsfiande och adventsfika samt en grillfest varje år.Valborgsfirende på valborg, adventsfika 1:a advent. Grillfestens datum är inte spikad ännu.

Annan verksamhet

Vi anordnar Valborgsfiande och adventsfika samt en grillfest varje år. Valborgsfirende på valborg, adventsfika 1:a advent. Grillfestens datum är inte spikad ännu.Vårt huvudsakliga syfte är att värna om Hemygden runt Lösen och dess boende, samt att ta hand om Knipehalls badplats

Uppdatera förening

Anmäl förening