Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Rödeby Norra Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1983

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Rödeby distrikt

med 3000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Eva & Bernt Runesson
Rödeby Norra Hembygdsförening
Offamåla 324
37030 Rödeby

Tel. 1: 0455-434 39
Tel. 2: 070-253 65 72

Verksamheten

Samlingslokaler

hyr ut lokalen engammal skolbyggnad med museum

Trivsel/Fester

1a maj firande, danstillställningar

Annan verksamhet

hyr ut lokalen engammal skolbyggnad med museum, badplats, bredband, studiegrupper, engagera unga, 1a maj firande, danstillställningar, gett ut bok

Uppdatera förening

Anmäl förening