Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sturkö Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Sturkö distrikt

med 600 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Göran Hallström
Sturkö Samhällsförening
Kyrkvägen 32
370 43 Sturkö

Tel. 1: 0455-42081
Tel. 2: 0701-837366

Verksamheten

Kultur

Sturkö Samhällsförening är en politiskt obunden och neutral organisation. Föreningen har till uppgift att tillvarata medlemmarnas intresse i deras egenskap av boende på Sturkö samt att verka för Sturkös utveckling.

Lokal utvecklingsplan

att verka för Sturkös utveckling

Uppdatera förening

Anmäl förening