Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Älmtamåla Skolrotes Intresseför.

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1972

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
distrikt

med 350 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Elin Bommenel
Älmtamåla Skolrotes Intresseför.
Sölvegatan 11 A
223 62 Lund

Tel. 1: 0455-980 18
Tel. 2: 073-3240824
Tel. 3: 046-12 06 11

Verksamheten

Kultur

 att gammal bebyggelse och minnesmärken inom området för Älmtamåla skolrote och angränsande byar skyddas och bevaras att minnen av lokala historiska förhållanden och händelser nedtecknas och publiceras.

Samlingslokaler

tillhandahålla allmän samlingslokal

Uppdatera förening

Anmäl förening