Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Verkö Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Karlskrona stadsdistrikt distrikt

med 1000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Hans Sahlin
Verkö Byalag
Norra backen 56
371 65 Lyckeby

Tel. 1: 0455 22043
Tel. 2: 070 3379957

Verksamheten

Trivsel/Fester

valborgsfirande

Annan verksamhet

Verksamhet: utbyggnad av industriområdet, dialog med skolan, årsmöte, städdag ön badplatser ställer ut bord och stolar sopkärl valborgsfirande 1000p, förhandla elpris

Uppdatera förening

Anmäl förening