Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tofta Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1931

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Tofta, Gotland distrikt
Gotlands Tofta
med invånare.

Adress

Tofta Krokstäde
622 66 Gotlands Tofta

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ulla Bäckström
Tofta Hembygdsförening
Toftavägen 344
622 66 Gotlands Tofta

Tel. 2: 070-56 57 571

Verksamheten

Kultur

Sköter om en gammal 166-1700 tals gård, som fungerar som mötesplast och museum sommartid.

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Sommarmöte:Fika, dans, föreläsning osv.

Uppdatera förening

Anmäl förening