Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tingstäde Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Lärbro distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Steve Nilsson
Tingstäde Hembygdsförening
Tingstäde Smiss 919
624 44 Tingstäde

Tel. 2: 0705 46 68 19

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Uthyrning av båtar i Tingstädeträsk, för fiske o för "besök" av Bulverket i träsket.

Kultur

Tänder Kolmina sedan 10 år.

Skola

Håller på att läggas ned. I och med det försvinner också socknens naturliga mötesplats som varit i skolans matsat, där har man haft gympa & möten.

Trivsel/Fester

Pubafton 1-2 ggr/året Sockenmiddagar, valborgsfirande, midsommarfirande, grillfest

Ungdomsverksamhet

Sköts av Unga örnar.

Äldreomsorg

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening