Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sälleryd-Skrävle Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1983

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Ramdala distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Sven Nilsson
Sälleryd-Skrävle Intresseförening
Skrävle 107
373 02 Ramdala

Tel. 1: 0455-36 70 62
Tel. 2: 0705-388447

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Landsbygdens dag. En marknad med lokala företagare.Julmarknad

Kultur

Teaterföreställningar musikal kör

Lokal utvecklingsplan

Det har vi, vi driver just nu ett projekt "Sälleryd växer".

Studiecirklar

Släktforskning, fotografier

Stimulera inflyttning

Fick Bebo landsbygdspriset för att vi stimulerat till inflyttning. Detta arbete pågår hela tiden.

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirande Midsommarfirande Kräftskiva viskvällar

Ungdomsverksamhet

Fritidsgård 2 gånger i månaden. Ungdomar har startat föreningen vi unga

Vandrings- & Ridleder

Vandringsled

Uppdatera förening

Anmäl förening