Kultur o Bygdeföreningen Ösjöbol

Om föreningen

Bildades 1995

Kronobergs län
Uppvidinge kommun
Åseda distrikt

med 30 invånare.

Kontaktperson

Jan Erik Karlsson
Kultur o Bygdeföreningen Ösjöbol
Ösjöbol
360 70 Åseda

Tel. 1: 0474 17045

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad

Kultur

Anordnar Byavandringar runt om kring Ösjöbol, då vi har kartor och fotografier som är gamla och jämför med hur det ser ut nu.Har berättar kvällar runt gamla fotografier.

Samlingslokaler

Hyr ut samlingslokal

Studiecirklar

Vi har avslutat en studiecirkel angående Miljödiplom 1

Stimulera inflyttning

Då vi är byns samlingspunkt välkomnas de nyinflyttade som önskar att vara medlemmar hos oss. På det viset lär man känna varandra och man känner sig lite mer "välkommen till Ösjöbol."

Trivsel/Fester

Sommarcafé, julbord, dans, Skördefest, Midsommarfirande, After work träffar,

Ungdomsverksamhet

Julmarknad då de som kan har ett eget försäljningsbord med hemgjort godis.Midsommar firande med sång,dans och lek.Dansa ut granen i början av januari

Annan verksamhet

Aktiviteter under hela året förhoppningsvis har vi någon aktivitet som passa just dig!