Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mästerby hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
distrikt

med 214 invånare.

Adress


Kontaktperson

Tullan Kalström
Mästerby hembygdsförening
Mästerby Sallmunds 308
622 32 Gotlands Tofta

Tel. 1: 0498-26 71 29
Tel. 2: 0709 16 82 19

Verksamheten

Miljö & Natur

Ängsskötsel och bygge av bulhus i änget.

Studiecirklar

Studiecirklar med jämna mellanrum.

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Pubafton 2ggr/året. Sockengång/Gränsvandring runt socken.

Turism

Mkt kryssningsturism kommer bl.a. till Mästerby änge.

Ungdomsverksamhet

Barngrupp, där föräldrar och barn gör roliga saker tillsammans.

Utbildning/Kompetensutveckling

1361, föreningen backar upp forskningsprojektet 1361, där man undersöker om waldemar atterdag verkligen var i socknen.

Varit på studiebesök

Flera socknar har varit och tittat på projektet 1361.

Uppdatera förening

Anmäl förening