Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bunge Sockenförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Bunge distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Carina Björklund

Skogsvägen 9
624 62 Fårösund

Tel. 1: 0708 23 14 08

Verksamheten

Miljö & Natur

Arbetar för att utveckla Bungeviken, miljön och verksamheten kring viken.

Samlingslokaler

Genom Leaderprojekt har mötesplatsen:Träffpunkten kommit till, som är en "träffpunkt" i centrala Fårsösund med både Kupan, samlingslokal och andra affärer.

Stimulera inflyttning

Arbetar för skolans framtid!

Trivsel/Fester

Valborgsbål, Allsångsafton, Sockefest och Kräftskiva.

Uppdatera förening

Anmäl förening