Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lau Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Lau distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Stefan Haase
Lau Hembygdsförening
Lau Bjärges 526
623 62 Ljugarn

Tel. 1: 0498 49 22 12
Tel. 2: 073 600 26 68

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Hbf tar hand om och ser efter en fiskebod.

Miljö & Natur

Sköter om en grotta=Goda Ugn, Laus källa och Kluckaränge. (klippning/räfsning)

Trivsel/Fester

Hbf annordnar Midsommarfest, Vårkasen i feb, Bussutf på sommaren och en sommarträff för sommarlau"boar".

Ungdomsverksamhet

Idrottsföreningen tar hand om dessa aktiviteter.

Uppdatera förening

Anmäl förening