Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vamlingbo Sockenförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Vamlingbo distrikt
Burgsvik
med 250 invånare.

Adress

Vamlingbo Lingsarve 855
621 31 Burgsvik

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Anita Sjöberg
Vamlingbo Sockenförening
Vamlingbo Lingsarve 855
623 31 Burgsvik

Tel. 1: 0498 49 81 57
Tel. 2: 0707 56 31 46

Verksamheten

Miljö & Natur

strandstädning

Trivsel/Fester

-sockenfest

Turism

Sköts av hembygdsföreningen.

Uppdatera förening

Anmäl förening