Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hejnum Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Lärbro distrikt

med 120 invånare.

Adress


Kontaktperson

Tina Hjellström

Hejnum Hemsarve 209
62438 TINGSTÄDE

Tel. 1: 0498 32 909
Tel. 2: 0498 2813 42

Verksamheten

Kultur

Teaterföreställning i bygdegården.

Miljö & Natur

Man samverkar med andra socknar och håller på att utv cykelleder på norra gotland, med avstickare runt i socknarna. I Hejnum har man för stunden 7-8 avstickare till lokala besöksmål.

Trivsel/Fester

Sommartid sker arrangemang i socknen.

Turism

Bygdegården hyrs ut (2rok) sommartid.

Ungdomsverksamhet

Pga lågt barnantal är aktiviteter lagda på is.

Uppdatera förening

Anmäl förening