Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gullringens Bygdeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Kalmar län
Vimmerby kommun
Södra Vi distrikt
Gullringen
med ca.850 invånare.

Adress

Ringvägen 19
598 73 Gullringen

Besök hemsida

Kontaktperson

Berit Gunnarsson
Gullringens Bygdeförening
Fjärde Tvärgränd 5
59081 Gullringen

Tel. 1: 0492-22388

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

GULLRINGSDAGVAR 3:e.ÅRÅRLIG JULMARKNAD I SAMARBETEMED HANDVERKSKLUBBEN

Barnomsorg

SAGOSTUNDER

IT

DATASTUGA IT-CAFÉ

Kommunikationer

STÅNGDALSBANAN-TÅGSTOPP

Kultur

Föreningen driver bilbliotek med utställn.o.dokumentationer

Lokal utvecklingsplan

I SAMBAND MED KOMMUNENS UTVECKLINGSPLAN

Nyhetsbrev

GULLRINGSNYTT 3NR/ÅR

Samlingslokaler

EGEN LOKAL I TIDIGARE BANK OCH POSTHUSET-NUMERA ALLAKTIVITETSHUS

Studiecirklar

DOKUMENTATION

Trivsel/Fester

FEDAGSTRÄFFAR FÖR PENSIONÄREROLIKA ARRANGEMANG I HANTVERKSLOKALEN

Turism

SAMARBETSPROJEKT PÅ G MED LOKALA FÖRENINGAR OCHAKTÖRER

Ungdomsverksamhet

FRITIDSVERKSAMHET

Vandrings- & Ridleder

RUSTA UPP VANDRINGSLED-PROJEKT

Varit på studiebesök

VID KOMMUNENS UPPTÄCKARDAGMM

Annan verksamhet

SE KULTUR OCH TRIVSELFILIALLÅN M.LÖNEBIDRAGSTJÄNST 50%

Uppdatera förening

Anmäl förening