Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Strömby Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Torsås kommun
Torså distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Dan Lindgren
Strömby Byalag
Strömby,Mellangården145
38591 Torsås

Tel. 1: 0486-350 51
Tel. 2: 070-6348887

Verksamheten

Trivsel/Fester

I Strömbys byahus ordnar byalaget olika typer av evenemang, exempelvis musikfestival, valborgsfirande och julfest. Välkommen att boka lokalen du också!

Annan verksamhet

Facebook sida: Strömby byahushttps://www.facebook.com/strombybyahus/

Uppdatera förening

Anmäl förening