Etelhem Hembygdsförening

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Etelhem distrikt

Kontaktperson

Yngve Widén
Etelhem hembygdsförening
Etelhem Annexen 482
623 74 Stånga

Tel. 1: 0498-494047
Tel. 2: 0703 67 23 37

Kultur

Järnvägsmuseet, öppet efter förfrågan. Finns telenr på dörren till museet.

Miljö & Natur

Fagning/slåtter i änget. Man underhåller också en väderkvarn.

Trivsel/Fester

Midsommarfirande i järnvägsänget. En tradition sedan 25 år. Sommarfest i änget den 1/8. Grillning/dans på dansbanan 200pax brukar dyka upp.

Turism

Turister kan besöka järnvägsmuseet och de aktiviteter som annordnas.

Varit på studiebesök

Hbf har besökt museet. Folkhögskolan i Hemse har även varit på besök.