Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Garda Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Garde distrikt

med invånare.

Adress


Kontaktperson

Bo Mattson
Garda Hembygdsförening
Garde Halvans 806
623 61 Stånga

Tel. 1: 0498-49 10 35
Tel. 2: 070-696 15 32

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

loppis

Butik

Finns affär.

Miljö & Natur

Sköter om änget. Har slåtter och valborgsbrasa.

Skapa jobb/Företagande

Finns pensionat, keramiker,bank, bibliotek i byggden.

Trivsel/Fester

Krog/Pub i bygdegården. -Vadstuckfestivalen arr varje sommar. -Bondecafe 4ggr/år

Turism

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening