Barlingbo Sockenförening.

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Barlingbo distrikt

Kontaktperson

Leif Pettersson

Barlingbo Digeråkre 407
621 78 Visby

Tel. 1: 0498 310 09
Tel. 2: 073 96 93 081

Egen affärsverksamhet

Man producerar varje år en sockenkalender/almanacka och 2009 har den tema:NU/DÅ

IT

Man arbetar mycket med socknens egen hemsida. Där man bl.a. finner info om socknens företagare.

Miljö & Natur

Sockenföreningen har ett ställe som heter Sockengläntan.

Trivsel/Fester

Sockenföreningen organiserar sociala aktiviteter som t.ex Melins cafe= kaffe o musik underhållning. Haimkumstdagar på sommaren. Röda Korset arr Grillkvällar.

Ungdomsverksamhet

Röda Korset har aktiviteter för socknens unga och barnfamiljer. Ex åker de och badar och går på museum.