Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tålebo-Nyebo Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Mönsterås kommun
Ålem distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Hans-Olof Karlsson
Tålebo-Nyebo Byalag
Tålebo 606
38491 Blomstermåla

Tel. 1: 0499-20109
Tel. 2: 070-9795324

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Julmarknad

Barnomsorg

Daghem i Blomstermåla

Butik

Konsum i Blomstermåla ICA i Ålem

Samlingslokaler

Byskola

Skola

ca 5 km till skola från förskola till 9an i Blomstermåla Gymnasie i Mönsterås

Stimulera inflyttning

Bra by med nära till affär bank mm

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirande

Vandrings- & Ridleder

vandringsled i skogsmiljö med gammal kollonistuga i slutet på leden

Vägar/Mackar

väg 628 mellan Mönsterås och Blomstermåla bensinmack både i Mönsterås o Ålem ca 1 mils avsånd åt båda riktingarna

Annan verksamhet

sommarloppis gökotta tipspromenader

Uppdatera förening

Anmäl förening