Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gräsgärde Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Kalmar kommun
distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Thomas Emrin
Gräsgärde Intresseförening
Voxtorp 405
38896 Ljungbyholm

Tel. 1: 0480-330 50
Tel. 2: 073-3733305

Verksamheten

IT

Har all information som rör verksamheten inlgs på hemsidan

Lokal utvecklingsplan

Utarbetas beroende på årstid

Miljö & Natur

Förhåller oss till miljövänligt synsätt

Trivsel/Fester

Anordnar trivseldagar för att iordningställa vägarna

Vägar/Mackar

Ansvarar för skötseln av Hossmo Kyrkväg

Uppdatera förening

Anmäl förening