Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hälleberga Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1950

Finns i

Kalmar län
Nybro kommun
Hälleberga distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anita Angelöw

Järnvägsgatan 11
382 33 Nybro

Tel. 1: 070-200 51 72

Verksamheten

Trivsel/Fester

Hembygdsdag

Annan verksamhet

Verksamheten omfattar Hälleberga församling med samhällena Målerås,Gullaskruv och Orrefors.

Uppdatera förening

Anmäl förening