Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Gullaskruvs SHF

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kalmar län
Nybro kommun
Hälleberga distrikt

med ca 200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Nils Grönqvist

Lenhovdavägen 4
380 41 Gullaskruv

Tel. 1: 0481-321 03
Tel. 2: 070-512 56 41

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Midsommarfest, Höstfest, Lucia

Bad/Idrottsplats

Fotbollsplan användes som hundträning.

Butik

"Delikatessen" "Carlos hytta"

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Försöker integrera tyska och danska boenden.

Kultur

Kultur och Fritid: Folkets Hus med olika aktiviteter och teater. Tennisbana, minigolf och Boule-bana

Samlingslokaler

Folkets HUs

Studiecirklar

Om glasbruket i Gullaskruv med samliongar där tidigare arbetare berättar för nyinflyttade.

Stimulera inflyttning

Flertalet av lediga fastigheter köps av tyska medborgare.

Trivsel/Fester

Midsommarfest (400 besökande 2012)Privata fester.

Turism

Bed and Breakfast finns.

Vandrings- & Ridleder

Vi har vandringsled och ridleder.

Uppdatera förening

Anmäl förening