Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tjuståsa Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2000

Finns i

Kalmar län
Oskarshamn kommun
Döderhult distrikt

med 45 hushåll invånare.

Adress


Kontaktperson

Lena Eriksson
Tjuståsa Byalag
Tjuståsa, Nybo
572 93 Oskarshamn

Tel. 1: 070-656 42 26

Verksamheten

IT

Jobbar på hemsida

Kommunikationer

Busshållplatser

Kultur

konstutställning,körbygdeforskning

Lokal utvecklingsplan

det händer i Tjuståsa till alla hushåll

Miljö & Natur

Vägrensstädning

Nyhetsbrev

anslagstavla,hemsida på g.

Samlingslokaler

lånad toppstuga

Studiecirklar

ja

Trivsel/Fester

Lucia,Valborg,midsommar

Turism

Kommunens "Smultronstället"

Ungdomsverksamhet

sporadiska,hästridning

Utbildning/Kompetensutveckling

SV-utbildning för styrelse och cirkelledare

Varit på studiebesök

från CKF mm

Vägar/Mackar

Hastighetsbegränsning

Annan verksamhet

Tjusåsamålarnas Konst i(g) Natt,varje höst,lucia och Valborg omtyckt och uppskattad

Uppdatera förening

Anmäl förening