Broakulla-Samhällsförening

Kalmar län
Emmaboda kommun
Algutsboda distrikt
Vissefjärda

Adress

Sutarekulla 101
36153 Vissefjärda

Kontaktperson

Barbro Sjöndin
Broakulla-Samhällsförening
Suttarekulla 101
36153 Broakulla

Tel. 1: 073-844 28 48
Tel. 2: 0471-40162

Arrangemang lokala marknader

Broakulla marknad, Kristihimmelsfärds dag

Bad/Idrottsplats

Stampabadet, Broakulla. Badplats, planterar in ädelfisk

Butik

Ja Ny butik oktober 2010

IT

Arbetar för fiberindragning i Broakulla.

Samlingslokaler

En lokal i Videbackens förskola

Trivsel/Fester

Ärtsoppefest tillsammans med Johansfors musikkår i oktober varje år.Kräftfiske/kräftskiva för alla i Broakulla varje augusti.Arrangerar pubkvällar tillsammans med Johansfors if.

Vandrings- & Ridleder

Stampaleden är genomgången och renoverad. En kortare led från Johansfors glasbruk.

Annan verksamhet

Boule spelas två ggr veckan, en bana utomhus vid Stampabadet och en inomhusbana i Johansfors glasbruk.