Hummelstads Samhällsförening/Byalag

Kalmar län
Västervik kommun
Hallingeberg distrikt

Kontaktperson

Alf Thellman
Hummelstads Samhällsförening/Byalag
Mjöltorp Lillyhamn
59090 Ankarsrum

Tel. 1: 0493-22049
Tel. 2: 070-609 91 94

Arrangemang lokala marknader

Byalaget anordnar mycket aktiviteter i Hummelstad. De ser bl a till att det blir Valborgsmässofirande i Brinkenbacken, att julgranen i centrum kommer på plats till 1:e advent, Hantverksdag anordnas inför julen, Luciafirande samt att julen dansas ut vid granen i centrum.

Bad/Idrottsplats

De har även hand om skötsel av den gemensamma, otroligt vackert belägna badplatsen vid Kogaren. Badet är en populär övernattningsplats för paddlare som kommer från Smitterstad över Kogaren.

Ungdomsverksamhet

Byalaget ser också till att Fritidsgården vår och höst blir städad såväl utvändigt som invändigt.